10 nejpopulárnějších seriálů roku 2015

O které seriály se zajímají diváci nejvíc?

Blíží se konec roku a s ním se roztrhl pytel s různými shrnutími. S jedním přišel i legendární server IMDb (Internet Movie Database), který na základě počtu návštěv profilů jednotlivých seriálů vyhlásil desítku těch nejpopulárnějších.

10. The Flash (recenze)

Komiksová hitovka stanice The CW je sice mladá, ale její jméno mezi diváky hodně silně rezonuje a tak se příběhy nejrychlejšího muže planety staly desátým nejpopulárnějším seriálem roku. To není na takového zelenáče vůbec špatné.

9. Temný případ

První řada True Detective byla extrémně dobře hodnocená. Druhá už byla poměrně rozporuplná. Některým se líbila moc, jiným skoro vůbec, ale i tak byl o seriál zájem a probojoval se na devátou pozici.

8. Živí mrtví: Počátek konce (recenze)

Prequel/spin-off k zombie pecce Živí mrtví sice byl poněkud pomalejší a zlé jazyky by mohly říct, že se v něm skoro nic nedělo, ale diváci se ve velkém hrnuli na jeho profilovou stránku, aby si o něm zjistili informace.

7. Orange is the New Black (recenze)

To, že kvalitní seriály nenabízejí už jen klasické televize, dokazuje stanice Netflix neustále a Orange is the New Black je toho dalším nesporným důkazem.

6. American Horror Story (recenze)

Dnes už kultovní "hororová" podívaná je seriálem, o kterém mluví skoro každý. Není tak žádným velkým překvapením, že skončila na šestém místě.

5. Narcos

Možná trochu černý seriálový kůň, ale bezesporu jedna z nejlepších záležitostí posledních let. Narcos je něco, co prostě vidět musíte.

4. Daredevil

Další skvělá podívaná od Netflixu (a Marvelu) se zaslouženě dostala docela vysoko a skončila na "bramborové" příčce.

3. Arrow (recenze)

O kvalitě posledních řad komiksového Arrowa si můžeme myslet, co chceme, ale nesporným faktem je, že je seriál stále nesmírně populární.

2. Živí mrtví (recenze)

Překvapení se nekoná, na druhém místě jsou Živí mrtví, kteří k obrazovkám lákají hromady diváků. Aktuální řada sice zažívá mírný pokles ve sledovanosti, ale pořád generuje čísla, za které by jiné seriály líbaly ruce.

1. Hra o trůny

Vítězství téhle fantasy kultovky nemůže nikoho zaskočit. Game of Thrones je projektem, který se už stačil zapsat do televizní historie, takže není divu, že se na jeho profilovou stránku žene nejvíc diváků.

Překvapil vás někdo v žebříčku?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat