5 nejlepších vánočních seriálových epizod

Tyhle vánoční epizody si nenechte ujít.

V oknech epilepticky blikají světýlka, v obchodech je hromada neomalených lidí, takže je jasné, že jsou tu Vánoce. A atmosféru svátků se samozřejmě snaží zachytit i seriály. Tady je pět vánočních epizod, které se opravdu povedly. 

5. Smrt na prázdninách (M*A*S*H)

Tohle není úplně standardní vánoční epizoda, ale to bychom od kultovního M.A.S.H.e ani nemohli chtít. Ne, že by tu nebylo pár pěkných svátečních momentů, ale nechybí ani poněkud drsnější zápletka o záchraně umírajícího vojáka. Není to klasický vánoční námět, ale přesto něco, co stojí za zhlédnutí. 

4. Veselé vánoce (Kancl)

Kancl nabídl několik vánočních dílů, ale tenhle je jednoduše nezapomenutelný. Trošku se nám ztvrtne hra na tajného Santu, dárky se dostávají do nesprávných rukou, prostě propukne zmatek, který je pro tenhle skvělý sitcom typický. Nechybí tedy poctivá porce humoru, ale také příjemná vánoční atmosféra. 

3. Abedovy nezvladatelné Vánoce (Zpátky do školy)

Hromadu humoru nabízí i vánoční epizoda seriálu Community, která je zpracována metodou takzvané stop-motion animace. A nejen svérázný vizuální styl, ale i spousta vtipných i hřejivých momentů dělají z tohoto dílu Zpátky do školy nezapomenutelný kousek. 

2. Vánoční pásovec (Přátelé)

Jak nejlépe poučit dítě o židovském původu než se obléct do kostýmu vánočního pásovce? Něco takového se může stát snad jen v Přátelích. A hned se nám z toho vyklubala jedna z nejzábavnějších a nejlepších vánočních seriálových epizod, které se kdy objevily na obrazovkách. 

1. Vánoce u Simpsonových (Simpsonovi)

Jde o první díl seriálu Simpsonovi a také o jeden z nejpůsobivějších. Vtipná epizoda plná vánoční atmosféry, emocí (ale ne otravných), ve které nechybí ani klasické poučení o síle Vánoc v zábavném a ne přehnaně sentimentálním kabátku. Prostě podívaná, která vám určitě zpříjemní Štědrý den. 

Která vánoční epizoda je vaší nejoblíbenější? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat