Příběh sériového vraha i videoherní podívaná, tohle je pět nejoblíbenějších seriálů roku 2023 (a ano, většina z nich je z Netflixu)


 Kdo je mezi nimi?

Už jsme za polovinou roku 2023 a za necelých osm měsíců se objevila slušná řádka zajímavých seriálů na různých platformách. A pokud vás zajímá, které z nich jsou nejoblíbenější, tohle je pětice těch nejsledovanějších.

5. The Last of Us (HBO) - Tahle série je důkazem, že na motivy videoher mohou vzniknou i působivé podívané. Povedená atmosféra, zajímavé obsazení a citlivé nakládání s předlohou vedly k tomu, že se z téhle série stal hit a samozřejmě se chystá druhá řada.

4. YOU / TY (Netflix) - Netflix zatím nabídl čtyři řady seriálu o charismatickém sériovém vrahovi a čtvrtá řada ukázala, že tvůrci mají stále zajímavé nápady a obliba mezi diváky je pořád velká. A určitě to bude platit i pro už schválenou pátou (a současně poslední) řadu.

3. Ted Lasso (Apple TV+) - Své želízko v ohni má i Apple a to v podobě sportovně-komediálního seriálu Ted Lasso, jehož třetí řadu si diváci mohou letos užít. A bohužel pro ně, třetí řada je poslední, což je škoda, ale jak se říká, v nejlepším se má přestat a to se Tedovi povedlo.

2. The Night Agent / Noční agent (Netflix) - Tohle je možná překvapením, ale ze špionážní podívané od Netflixu, o které se před premiérou zase tolik nemluvilo, se vyklubal ohromný úspěch a tím pádem v roce 2024 uvidíme druhou desetidílnou řadu.

1. Ginny a Georgia (Netflix) - I tohle bylo možná překvapením, ale z téhle série o netradičním vztahu mezi matkou a dcerou se stal ohromný hit a nic se na tom nezměnilo ani v případě druhé řady, která pomohla téhle sérii stát se zatím nejoblíbenější podívanou tohoto roku. 

Zdroj: Bloomberg, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat