Scarlet Witch zmizela z obalu marvelovské knihy. A v seriálu Agatha: Coven of Chaos se představí příbuzná Ghost Ridera


 Komiksové střípky.

Osud Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) v Marvelovském filmovém universu je nejistý. Sice jsme se s ní zdánlivě rozloučili, ale mnozí předpokládali, že se dočkáme jejího návratu. Ovšem, teď došlo k jedné zajímavé věci. V roce 2022 byla oznámena kniha Marvel Studios The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline, která vyjde v říjnu tohoto roku a jejím úkolem je mapovat časovou linku Marvelovského filmového universa. K dispozici byl i přebal, na němž byla původně i Scarlet Witch. Nyní se ale objevila aktualizovaná verze a na ní mocná čarodějka chybí. 

Nebyl oznámen důvod, ale napovídá to minimálně tomu, že v dohledné době asi nebude Scarlet Witch jednou ze stěžejních postav marvelovského universa a její návrat asi není otázkou blízké budoucnosti.

Nová superhrdinka v MCU

V seriálu Agatha: Coven of Chaos (premiéra někdy v příštím roce) se dočkáme představení několika nových postav a jednu z nich ztvární Sasheer Zamata. Nyní se objevily zprávy, o koho by se mohlo jednat a bude to pravděpodobně kouzelnice jménem Jennifer Kale, což je mocná postava, u kterého je zajímavé to, že příbuznou hned dvou verzí Ghost Ridera.

Je ale otázkou, jestli to bude platit i pro hranou verzi, protože Sasheer prozradila, že ta bude výrazně odlišná od toho, co známe z komiksů.

Zdroj: Marvel Comics


Zdroj: The Direct, Mashable, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat