Velmi obecná odpověď Gunna o budoucnosti Flashe. A uvidíme v jeho filmu Wonder Woman, nebo ne?


 Komiksové střípky.

Nedávno se objevily první reakce na film Flash (premiéra 15. 6. 2023) a sice nejsou všechny vysloveně pozitivní, ale zatím to vypadá, že půjde o vcelku povedenou komiksovku a to i zásluhou představitele hlavních rolí Ezry Millera

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA KOMIKSOVKU FLASH

Mnohé tedy zajímá, jestli to pomůže tomu, aby (na rozdíl od některých kolegů) byl dál součástí DC Universe. Ovšem, spolušéf DC Studios James Gunn nenabídl zrovna konkrétní odpověď:

"Prostě počkáme a uvidíme, ano? Tím chci říct, uvidíme, jak se věci vyvinou..."

Zní to, že definitivní rozhodnutí ještě nepadlo, ale s ohledem na to, že se tvůrci DC Universe snaží oprostit od takzvaného Snyderverse a na to, že Ezra Miller v posledních letech byl poměrně problémový, bychom upřímně byli překvapeni, kdyby ve své roli dál pokračoval.

Pokud jde o budoucnost Gal Gadot jako Wonder Woman, v jejím případě se také příliš nevěřilo, že ji budeme dál vídat v roli amazonské princezny. Důvodem bylo i to, že měla být údajně její vystřižena právě z filmu Flash. Ovšem, znalec branže KC Walsh tvrdí:

"Bez ohledu na dohady, Wonder Woman se objeví ve Flashovi."

To samozřejmě nemusí znamenat, že Gal Gadot bude dál hrát Wonder Woman, ale je fajn vědět, že se jí dočkáme ještě alespoň jednou.

Zdroj: AP Entertainment, KC Walsh, DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat