Jason Momoa nikdy nebude hrát u DC Loba i Aquamana najednou. A Blade je v dobrých rukou


 Komiksové střípky.

Už v minulosti se proslýchalo, že by Jason Momoa nemusel dál ztvárňovat Arthura Curryho/Aquamana, ale mluvilo se o tom, že by u DC mohl dostat na starost jinou roli a to Loba. Nic z toho spolušéf DC Studios Peter Safran přímo nepotvrdil, ale současně jeho slova znějí, že to vůbec není nepravděpodobné. Peter se nechal slyšet:

"Těším se na spolupráci s Jasonem v mnoha nadcházejících letech. Budu šťasten, pokud to bude ve světě Arthura Curryho, ale pokud/jestliže se objeví jiná příležitost, rád bych pro něj našel jinou postavu, kterou by ztvárnil."

Nicméně, možnost, že by Jason měl u DC na starosti dvě role současně (byť v případě Loba by to nebyl problém, je silně namaskován) je podle Safrana vyloučena:

"Jason si vždy představoval, že bude Aquaman trilogií. Ale také miluje Loba. To řekl naprosto jasně. Nikdy nebude hrát dvě postavy, ale zatím nebylo uděláno žádné rozhodnutí."

Musíme tedy počkat na to, jak se bude situace dál vyvíjet a určitě v tom sehraje důležitou roli to, jak si povede Aquaman and the Lost Kingdom (a testovací recenze prý nedopadly úplně nejlépe). Premiéra je naplánována na 21. 12. 2023.

Blade bude v dobrých rukou

Scénář marvelovky Blade (premiéra 5. 9. 2024) měli na starost Stacy Osei-Kuffour a Beau DeMayo, následně ho ale přepsal Michael Starrbury, ovšem nyní bylo oznámeno, že se ho dopiluje Nic Pizzolatto. Ten už má předchozí pracovní zkušenost s představitelem Bladea Mahershalou Alim, konkrétně na špičkovém seriálu Temný případ.

Zdroj: Men's Health, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat