Jak to vypadá s filmem Supermana tmavé barvy pleti. A kdo je podle šéfa Marvelu jedním z jeho nejlepších herců (je to vcelku překvapení)


 Komiksové střípky.

Ještě, než dohled nad DC Studios převzali noví šéfové a to Peter Safran a James Gunn, plánovala se sólovka Supermana tmavé barvy pleti. Ne, nemělo dojít ke změně etnika Clarka Kenta, mělo se jednat o film o jednom ze Supermanů, který má i v komiksu tmavou barvu pleti. Ovšem, nyní se DC Universe ubírá novým směrem a několik různých projektů bylo zrušeno. Jak je na tom tento? Na to odpověděl James Gunn. Potvrdil, že s projektem od Ta-Nehisi Coates a v produkci J.J. Abramse se stále počítá. Další detaily ale nezmínil.

SOUVISEJÍCÍ: SCHWARZENEGGEROVI SE TŘETÍ STŘÁŽCI GALAXIE VELMI LÍBÍ

Kdo je ten nejlepší od Marvelu?

S Marvelem spolupracuje hromada herců a to včetně těch, kteří jsou držiteli prestižních filmových ocenění. Je tedy těžké odpovědět na otázku: "Kdo je nejlepší marvelovský herec?" Ale kreativní prezident Marvelu Kevin Feige to zkusil. A je to trochu překvapení, protože během rozhovoru u příležitosti americké premiéry za "jednoho z nejlepších" označil Davea Bautistu, což je bývalý wrestler, ze kterého se stal herec:

"Doslova k tomu přistupuji tak, že nejen, že je Drax jednou z nejlepších postav v MCU, kterou James napsal, ale myslím si, že se z Davea Bautisty stal jeden z nejlepších herců, se kterými jsme kdy pracovali a jen jsem to prostě chtěl zdůraznit."

Je to rozhodně úspěch, když vás jako skvělého herce zmíní jeden z nejmocnějších lidí v Hollywoodu. Speciálně, když to dlouho vypadalo, že vaše profesní kariéra půjde úplně jiným směrem. Ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné a Dave, který kdysi obracel každý dolar, by to o tom mohl vyprávět.

Už 4. 5. 2023 se (nejen) Bautisty dočkáme (a zřejmě naposledy) v roli Draxe ve třetích Strážcích Galaxie.

Zdroj: io9, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat