Strážci Galaxie 3: Schwarzenegger je pochválil, ale recenzenti je hodnotí "nejhůře" ze série


 Přesto ale nejde o nepříjemná čísla. 

Už za pár dnů a to 4. 5. 2023 se dočkáme premiéry filmu Strážci Galaxie: Volume 3, kteří budou posledním dílem s aktuálním obsazením a poslední marvelovkou, kterou natočil James Gunn, který přešel k DC. 

A vypadá to, že půjde o rozloučení důstojné a neudělá sérii ostudu, protože první reakce novinářů mluvily o jedné z nejlepších marvelovek vůbec. Ovšem, aktuální čísla na serveru sdružujícím profesionální recenze RottenTomatoes ukazují trochu něco jiného. V době psaní článku bylo pozitivních recenzí 78 %, což je velmi dobré číslo, ale ne tak dobré, jaké měly předchozí díly, kdy se jednička chlubí 92 % kladnými recenzemi a dvojka 85 %. Průměrné hodnocení je pak v případě trojky 7,1 z 10, u dvojky je to 7,3 z 10 a u jedničky 7,8 z 10, což nejsou extrémní rozdíly.

To, že jde o velmi slušnou podívanou potvrzuje například i herec Arnold Schwarzenegger. A co on s ní má vlastně společného? Jeho dcera Katherine je vdaná za představitele Star-Lorda Chrise Pratta.

"Včera v noci jsme viděl Strážce Galaxie: Vol 3 a WOW. Chrisi Pratte, zaválel jsi. Non-stop, perfektní mix komedie a akce. Miluji to a jsem na tebe velmi velmi pyšný."

My sice nemáme s Chrisem nic společného, ale něco nám říká, že si film užijeme podobně jako akční ikona Arnie. 


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat