Údajné oběti napadení ze strany představitele Kanga byla udělena soudní ochrana, herec s tím souhlasil


 Newyorský soud vydal dočasný příkaz.

Už týdny otřásá Hollywoodem aféra, kdy měl herec Jonathan Majors napadnou mladou ženu, údajně svou partnerku. Herec a jeho právnička to popírají, dokonce se snaží naznačovat, že obětí je spíše on. Nicméně, vynořují se informace od jiných lidí, které dávají vědět, že Majors se běžně chová nepřijatelně.

A aktuálně došlo v případu k dalšímu posunu. Majors byl původně zatčen, ale následně propuštěn (obvinění stažena nebyla), ovšem nyní požádala jeho údajná oběť o takzvaný ochranný příkaz, což je soudní dokument, který někomu nařizuje, jak se smí a nesmí chovat například ve společné domácnosti. Pokud dojde k porušení podmínek, policie může danou osobu ihned zatknout. Zajímavé je, že Majors s daným krokem soudce souhlasil. 

Kancelář okresního návladního pak k tomu vydala následující prohlášení:

"Dnes soudce vydal plný ochranný příkaz oběti na základě požadavku lidu a se souhlasem obhájce. V době podání obžaloby se jednalo o dočasný ochranný příkaz."

Přestože zástupci Majorse trvají na nevině, s ohledem na vyjádření dalších lidí, které mluví o jeho nevhodném přístupu asi není překvapením, že už přišel o několik projektů. Ovšem, Marvel zatím vyčkává a nejsou zprávy o tom, že by zvažoval jeho propuštění z role Kanga. Samozřejmě se ale situace může změnit v závislosti na tom, jak dobře, nebo špatně se bude situace pro herce vyvíjet.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat