Fantastická čtyřka: Zatím nešílenější spekulace, Thinga by si prý mohla zahrát Mila Kunis

 

Cože? AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZOVÁNO: Herečka prozradila, že ona ve filmu nehraje, ale dodala, že ví, kdo ano (samozřejmě neodhalila jméno).

Pokud jde o obsazení filmu Fantastická čtyřka (premiéra 13. 2. 2025), pak se skoro denně objevuje nějaký dohad, který se tohoto týká. Ovšem ten, která zaznívá nyní je asi zatím to nejbizarnější, co jsme dosud slyšeli. 

Spekulace týká Mily Kunis. V jejím případě se věřilo, že by mohla ztvárnit hlavní ženskou hrdinku a to Sue Storm alias Invisible Woman, ovšem nyní se objevilo tvrzení, že by se mohla ucházet o roli Thinga. Ano, Thinga. 

Zní to šíleně, ale věří tomu i profil MyTimeToShineHello, který často přináší informace, které se potvrdí:

"Hledají židovského herce a to muže i ženu pro roli Thinga ve Fantastické čtyřce. Mila Kunis je jedním z nich. Mají někoho pro [roli] Sue a jediný důvod, proč to neprozradím je to, že už se to jednou řešilo a nebylo to finální. V tomto případě budu velmi opatrný."

Obsazení ženské herečky do role Thinga by bylo překvapivé a nebylo by asi málo těch, které by to zaskočilo. Ne snad, že by k něčemu podobnému došlo poprvé, ale zrovna u Thinga by to bylo opravdu nečekané, ale jestliže je tahle informace pravdivá, snad mají tvůrci pochopitelný důvod pro to, proč se pro něco takového rozhodli. 

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat