Flash: Je to nejlepší komiksovka vs je to zběsilý chaos, první reakce jsou venku. A k tomu i epický trailer


Názory se liší.

Film Flash (premiéra 15. 6. 2023) bude pomyslnou tečkou za takzvaným Snyderverse a už v minulosti se objevily zprávy, že půjde o tečku skvělou. Testovací projekce údajně dopadly na výbornou. A kvalitu filmu potvrzují i první reakce novinářů, které jsou veskrze pozitivní (byť pár naopak zní dost zklamaně).

Většina novinářů se shoduje na tom, že jde o jeden z nejlepších DC filmů za desítky a desítky let a někteří se nebojí jíž až tak daleko, že Flashe označují za jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. 

A jaké jsou pro to důvody? Podle všeho tvůrci přišli s filmem, který je inovativní jako po vizuální stránce, tak pokud jde o příběh, kdy jsou pro diváka připravena různá povedená překvapení. Kromě toho je prý skvělá i akce. 

Další pochvala míří na to, že je Flash hodně zábavný, vtipy rozesmějí, ale současně mu neschází fungující emocionální náboj. Jde tedy o skvělou směsici dramatu a humoru. Povedená je i akce, která je originální a efektní. Film nezanedbal obsah, ani formu.

Velkým kladem je obsazení, kterému exceluje v osobním životě trochu problematický, ale v tomto případě herecky skvělý Ezra Miller a třešinkou na dortu je vynikající Michael Keaton, který se vrátil jako ikonický Batman. Boduje i Sasha Calle jako Supergirl.

Na druhou stranu, někteří z těch, kteří komiksovku viděli chválí první hodinu, ale druhá jim nesedla. Někteří ji označují za chaotickou, jiní jdou až tak daleko, že ji nazvali hroznou. Kromě toho je tu prý typický problém pro DC filmy a to nedoladění záporáci. 

Nakonec tedy asi nezbude, abychom si udělali obrázek sami během návštěvy kina. Na tu snad naláká další trailer.

Zdroj: CBM/Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat