Představitel Zoda váhal s návratem kvůli tomu, co se stalo Snyderovi. A Cooper kompletně nenamluvil Racoona

Komiksové střípky.

Michael Shannon se vrátí jako generál Zod ve filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023), ale herec přiznal, že váhal s tím, aby nabídku přijal. Proč?

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA FLASHE SE NESHODUJÍ NA TOM, JESTLI SE POVEDL, NEBO NE. ALE NOVÝ TRAILER JE SKVĚLÝ

"Váhal jsem, protože jsem opravdu neměl radost z toho, co se stalo Zacku Snyderovi v celé téhle záležitosti... A já opravdu Zacka zbožňuji. Skutečnost, že mě Zack oslovil, abych tuhle roli hrál - to bylo pravděpodobně největší překvapení mé kariéry. Působilo to na mě skoro jako nachytávka, 'Žertuješ, že?"

Shannon se jako Zod objevil poprvé v Muži z oceli (2013) a očividně si vytvořil ke Snyderovi přátelské pouto a nelíbilo se mu, jako to s ním dopadlo, pokud jde o práci na DC projektech. Nicméně, Zack mu dal své požehání a nakonec se tedy rozhodl, že si ve filmu Flash zahraje. 

Ne vždy je to Cooper

Rocket Raccona ve Marvelovském filmovém universu namlouvá Bradley Cooper a pohyby mu propůjčuje Sean Gunn. Ovšem, jak prozradil tvůrce Strážců Galaxie James Gunn, tak ve třetím dílu není vždy hlas Racoona Cooperův.

Důvodem je to, že uvidíme zbraně milujícího mývala v několika fázích jeho života. Malého Rocketa tak namlouvá Noah Raskin, teenagerského Sean Gunn a dospělého Bradley Cooper. Potvrzuje se tedy to, co jsme už slyšeli, v centru dění Strážců Galaxie: Volume 3  bude Rocket Racoon a jeho tragický příběh. 

Premiéra filmu se odehraje 4. 5. 2023.

Zdroj: The Playlist, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat