Ant-Man a Wasp: Quantumania - Marvel zvažoval smrt některých postav. A scenáristu zaskočily negativní recenze

Překvapilo ho to. POZOR, SPOILERY!!!

Jednou z kritizovaných věcí na marvelovce Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) byl odlehčený konec, kdy z toho hrdinové z toho vyšli poměrně dobře. Podle některých spekulací proto, aby někdo z týmu Ant-Man umřeli v budoucích filmech Avengers. 

SOUVISEJÍCÍ: BLBINA, ALE ZÁBAVNÁ. RECENZE NA TŘETÍHO ANT-MANA

Ale zdá se, že i Marvel zvažoval, že ve třetím Ant-Manovi někdo zemřel. Scenárista Jeff Loveness potvrdil, že se o tom debatovalo, nicméně nakonec k tomu nedošlo a tvůrce vysvětlil proč:

"Určitě jsem si vědom kritiky a toho všeho, ale příběh, který vyprávíme má více kroků. Je to také film Ant-Man (smích). Myslím si, že lidé říkají, že to chtějí, ale opravdu chcete vidět ve třetím filmu zavraždění Paula Rudda? O všem se debatovalo, diskutovalo a pohrávali jsme si s tím, ale ve filmu Čaroděj ze země Oz nechcete vidět zemřít Dorotku, která by se nikdy nevrátila domů. Měl to být jeden z těch klasických dobrodružných filmů. Pokud by byli všichni v Jurském parku sežráni, nejsem si jist, zda by někdo chtěl vidět další Jurský park."

Ovšem, zatímco divácké hodnocení, bez ohledu na určité výtky, je vcelku dobré, novinářské recenze moc pochvalné nejsou a Jeff přiznal, že to nečekal:

"Abych byl upřímný, tyhle recenze mě zaskočily. Byl jsem na dně. Nebyly to dobré recenze a já na to, 'Co to...?' Jsem opravdu pyšný na to, co jsem napsal pro Jonathana (Majorse, představitele Kanga, pozn. redakce) a Michelle Pfeiffer. Víte, myslím si, že to byl skutečně dobrý materiál. A byl jsem z toho prostě sklíčený a opravdu smutný. Já na to, 'Kruci! Ne, [recenze] se mýlí! Já mám pravdu! M.O.D.O.K. je skvělý! Celkově jsem s tím spokojený a myslím si, že tento týden jsem se naučil jako přijmout ránu. A nyní jsem pochopil, že to není zase tak strašné, prostě můžu pokračovat v tvorbě."

Podle nás se opravdu za svou práci nemusí stydět, třetí Ant-Man je možná blbina, ale zábavná. Nebo máte jiný názor?

Zdroj: THR, The Daily Beast, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat