Shazam 2: Je to jako mini film Avengers, myslí si režisér. A představitel hlavní role čelí kritice kvůli Britney Spears


Leave Britney Alone...

Nejbližším filmem DC je Shazam! Hněv bohů, který bude mít premiéru 16. 3. 2023 a režisér David Sandberg přišel se zajímavým přirovnáním:

"Je to jako mini film Avengers... To je to, jak to vidím, protože je tu spousta postav. Máte všechny tyhle hrdiny, máte tu padouchy, máte tu monstra... Je to spousta filmu s ohledem na stopáž. A je to komplikované. Jen natáčení toho, když máte jedenáct postav v jedné scéně... Kam každého postavíte? Je to opravdu náročné!"

Podle upoutávek to opravdu vypadá na napěchovanou podívanou, ale to automaticky nemusí znamenat, že půjde o zábavnou záležitost. Doufejme, že ano, ale nebylo by to první pokračování, které by sázelo na to, že je větší a s více postavami, ale ve finále by nebylo tak zábavné jako předchůdce. 

Jak asi víte, Shazama hraje Zachary Levi, který v minulosti čelil kritice poté, co podpořil tweet obviňující firmu, která vyrábí vakcínu proti covid-19 z toho, že je nebezpečná. 

A herci se nyní opět povedlo naštvat fanoušky, když ve svém příběhu zveřejnil titulek článku nazvaného "Miliony těch, kteří použili hashtag FreeBritney začínají měnit svůj názor na opatrovnictví".

Jak možná víte, opatrovnictví nad Britney Spears měl její otec, ovšem soud ho zrušil, nicméně Britney se na sociálních sítích podle některých utrhla ze řetězu a zveřejňuje statusy a fotky, které podle některých ukazují, že není úplně v pořádku. 

Na to zřejmě narážel daný článek, ale některým Leviho sledujícím se to rozhodně nelíbí a dali to vědět na sociálních sítích. 

Těžko říct, jestli jde o něco, co může ohrozit jeho kariéru, ale v budoucnu by měl určitě našlapovat opatrněji. 

Zdroj: GamesRadar, TheDirect, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat