Joela z The Last of Us si měl původně zahrát představitel Bladea. A Warner Bros. chce mít z Pána prstenů gigantické universum


 Seriálovo-filmové střípky.

V seriálové verzi kultovních videoher The Last of Us hraje Joela a to skvěle Pedro Pascal, ale i v případě téhle podívanou bylo kandidátů na hlavní roli víc a jedním z nich byl prý i Mahershala Ali, tedy představitel marvelovského Bladea. 

Prozradil to herec Jeffrey Pierce (představitel Tommyho ze hry a Perryho ze seriálu):

"Původně jednali s Marhershalou Alim o ztvárnění Joela, což byl samozřejmě náznak toho, že nebudu hrát Tommyho. Když obsadili Pedra, přesto jsem věděl, že k tomu nedojde. Jsem starší než Pedro Pascal. Určitě jsem si o tom nedělal iluze."

Mahershala je vynikající herec, ale dá se tušit, že tohle by vyvolalo pořádný poprask, stačí si uvědomit to, jaké halo se spustilo kvůli obsazení role Ellie. 

Jako Star Wars

Nedávno vyšlo najevo, že Warner Bros. Discovery plánuje natočit další film (filmy) na motivy díla J.R.R. Tolkiena. A zdá se, že má společnost velkolepé plány a byť jsou teprve na začátku, tak podle všeho chce společnost vytvořit universum, které by bylo podobné Hvězdným válkám. 

Což by znamenalo, že kromě filmů a hraných seriálů by došlo i na hromadu dalších médií od komiksů, přes animované projekty až po videohry. Samozřejmě se to bude odvíjet od úspěchu prvních přírůstků k tomuto universu, těžko asi předpokládat, že by firma investovala hromadu peněz do dalších projektů, pokud by ty první nezaujaly.

Není jasné, na kterou etapu se bude soustředit nejvíce pozornosti, ale proslýchá se, že Warner Bros. Discovery má zájem zaměřit se na příběhy ze Třetího věku. Potvrzeno to ale nebylo.

Zdroj: The Direct, THR, New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat