Avengers 5: Scenárista nastínil, které postavy se zřejmě objeví a které další překvapivě ne

A bude to asi zklamáním. 

Mluví se o tom, že v následujících dvou filmech Avengers a to Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) a Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026) chce Marvel nabídnout, co nejvíce postav (byť původní vyjádření naznačovala, že filmy nemusejí být tak epické jako Avengers: Endgame) a scenárista The Kang Dynasty Jeff Loveness se rozpovídal o tom, koho bychom vidět mohli a koho naopak ne:

"Nemůžu být konkrétní. Myslím, že bych se dostal do problémů. Měl bych být lepší, když mluvím s Internetem. Ale jednoduše tím chci říct, že máme postavy, které milujeme a u kterých jsme v současné chvíli nadšenější z herců než ze samotných postav. Protože máme tuhle opravdu dobrou úrodu herců. Máme Florence Pugh a Jonathana Majorse a Letitii Wright. Protože máme tuhle opravdu dobrou skupinu herců. Všichni mají šanci zazářit. Nemohu říct kdo. Nemohu říct, kdy zazáří. Ale myslím, že máme dobrou skupinu herců a je zábava přizvat všechny do hry."

Zřejmě tak můžeme očekávat novou Black Widow a Shuri (a samozřejmě Kanga či jeho varianty, což není překvapením).

Naopak, Jeff naznačil, koho zřejmě neuvidíme:

"Ale podobně jako, když jsem vzal práci na Ant-Manovi, nemohu se soustředit na jiné věci. Musím prostě vytvořit základy dobrého příběhu a doufejme, že najdu postavy, se kterými to budu chtít odvyprávět. A poté dojde na přetahovanou s ostatními lidmi. Ať už přijde kdokoliv a natočí Fantastickou čtyřku nebo Bladea nebo... ale víte, pravděpodobně ani tyhle postavy nepoužiji, ale jedno se odvíjí od druhého."

Je to škoda, ale kdoví, třeba ještě Loveness změní plány.

Zdroj: Phase Zero, io9, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat