Scenárista naznačil, že intimní vztah Kanga a původní Wasp není vyloučen. Marvel odhalil novou postavu. A neviděná scéna z Iron Mana


 Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) jsme zjistili, že Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) a Kanga (Jonathan Majors) spojuje komplikovaná historie. A mohla být ještě komplikovanější, protože scenárista Jeff Loveness prozradil, že záměrně o vztahu téhle dvojice nebyly prezentovány všechny detaily a připomněl, že vedle sebe trávili hodně času a v souvislosti s tím promluvil i o erotických románech. 

Přímo neřekl, že Janet a Kang pojilo víc než přátelství, ale mezi řádky je patrné, že tahle možnost tu byla. Jestli došlo k jejímu využití, to není jasné a to cíleně, ovšem, pokud je člověk uvězněn v jiné dimenzi desítky let, má své potřeby (což je jasné i ze vztahu Janet a lorda Krylara). 

V komiksech neviděná postava

Aktuálně se objevily informace o předmětech ke druhé řadě seriálu Co kdyby...?/What If...? (datum premiéry zatím známo není) a ty zřejmě odhalily novou postavu  jménem Kahhori, která podle obrázků bude indiánkou. S ohledem na to, že Kahhori v komiksech neexistuje ale o ní nevíme nic konkrétního.

Potitulková scéna z Iron Mana

Od premiéry Iron Mana (2008) uběhla už hromada let, ale snad všichni si pamatujeme pro Marvelovské filmové universum zlomovou potitulkovou scénu s Nickem Furym (Samuel L. Jackson). Nyní se ale objevila alternativní verze, ve které je Samuel ráznější. 

Jak prozradil režisér Jon Favreau, scéna byla natočena pro zábavu, věděli, že se nedostane do filmu, ale jde prý o reálný záběr.

Zdroj: IGN, Marvel Studios (úvodní fotografie)

 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat