Hellboy: Tohle je herec, který ztvární hlavní postavu


Vyjde to tentokrát?

Reboot Hellboye z roku 2019 nevyšel tak, jak se doufalo (některým divákům se líbil, ale hodnocení novinářů a tržby nebyly zrovna excelentní), došlo tedy k rozhodnutí, že se to zkusí znovu a jinak. 

Vzniká opět reboot a to na motivy série Hellboy: The Crooked Man. A byť samozřejmě bude hlavní hrdina skryt po nánosem make-upu a prostetiky, je důležité kdo ho ztvární. 

Překvapivě brzy po ohlášení vzniku filmu vyšlo najevo i jméno představitele Hellboye. Bude jím Jack Kesy, který má už určité zkušenosti s komiksovými rolemi, objevil se například jako Black Tom ve filmu Deadpool 2 (2018)

K obsazení Jacka spoluprezident společnosti Millennium Media Jonathan Yunger:

"Jack Kesy je dynamický herec, který má schopnost vtělit se do svých rolí. Jeho talent a postava jsou skvělé pro roli mladšího Heyllboye. Byl jsem velmi ohromen ze spolupráce s ním na [filmu] Základna."

Zatím bohužel nevíme, kdy se začne natáčet, ani kdy bude premiéra, nicméně je znám režisér Brian Taylor, který má na kontě některé dobré a některé nepovedené projekty, což vyvolává určitou nervozitu. Snad se mu tentokrát zadaří.


Zdroj: Deadline, Dark Horse Comics


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat