Steven Yeun si prý skutečně zahraje Sentryho. A uvidíme ve třetím Deadpoolovi více Wolverinů?


 Komiksové střípky.

Nedávno se objevily zprávy o tom, že Steven Yeun jedná o účasti v Marvelovském filmovém unviversu a začalo se samozřejmě řešit, koho by mohl ztvárnit. Některé spekulace dokonce tvrdily, že by mohl být Sentry v týmovce Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024). 

Nicméně by to bylo překvapivé s ohledem na to, že Sentry v komiksech vypadá výrazně jinak. Na druhou stranu, vyloučeno to také úplně není, Marvel často najímá herce vizuálně odlišné od kreslené předlohy. 

A zřejmě je tu opravdu vysoká šance, že Steven ztvární postavu, která je občas označována (kvůli svým mocným schopnostem) jako marvelovský Superman. Podle účtu CanWeGetToast, který v minulosti často přinášel pravdivé informace si Yeun skutečně zahraje Sentryho. 

Byla by to zajímavá herecká volba, ale proč ne. 

Wolverinů není nikdy dost

Ve třetím Deadpoolovi (premiéra 7. 11. 2024) se dočkáme návratu Hugha Jackmana jako Wolverina. Oprava, možná ne jako Wolverina, ale Wolverinů. Herec se totiž vyjádřil následovně:

"Ano, bude to dokonce duální role. Ryan (Reynolds, představitel Wolverina, pozn. redakce) a já jsem přátelé dvacet let, užíváme si spolu hodně zábavy. Natáčení začne letos v létě."

Účast více Wolverinů by nebyla překvapením s ohledem na existenci Multivesmíru, navíc by to bylo určitě zdrojem spousty vtípků, což je pro filmy Deadpool typické. Ale uvidíme, jestli jen nebyla slova Hugha vyložena špatně.

Zdroj: Le Parisien, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat