Ant-Man 3: Film měl více odkazovat na Avengers 5. A co scenárista promluvil o kritizovaném závěru

Co k tomu dodal? POZOR, SPOILERY!!!

Kang (Jonathan Majors) a jeho varianti sehrají v Marvelovském filmovém universu důležitou roli, ostatně pátí Avengers ponesou podtitul The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025). A podle všeho film Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) měl na další Avengers více odkazovat. To potvrdil scenárista Jeff Loveness, který se postará i o The Kang Dynasty. Jeff se rozpovídal o vystřiženém materiálu, k čemuž dodal:

"Bylo vystřiženo mnoho věcí. Speciálně jedna, bylo tu více z příběhu Kanga, o kterém si myslím, že by lépe posloužil v případě Avengers. Kam míří, čím si prošel a podobné věci."

Scenárista také promluvil o závěru třetího Ant-Mana, kdy některé zarazilo to, že hrdinové neuvízli v Quantum Realm a obecně neměl konec takový dopad, jak by si mnozí představovali:

"Svým způsobem miluji závěr, který jsme zvolili. Vnímám to, co lidé říkají, ale mám pocit že, pokud by Ant-Man znovu uvízl v Quantum Realm, bylo by to přesně to samé, co se stalo ve druhém filmu a cesta ven z toho by byla totožná s tím, co se odehrálo v Endgame."

Pravdou je, že Ant-Man je sice startem páté fáze Marvelovského filmového universa, ale současně jde součást poměrně komediální série filmů a optimističtější konec není od věci. 

Zdroj: Vital ThrillsFandome, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat