Nečekané cameo ve Flashovi. Jak to vypadá s návratem Shang-Chiho. A trailer plný akce na Shazam! Hněv bohů


 Komiksové střípky.

V minulosti jsme se dozvěděli, že z filmu Flash (premiéra 16. 3. 2023) byla údajně vystřižena různá camea členů Justice League. Nyní ale koluje jiná (zatím nepotvrzená) zpráva a to, že se v potitulkové scéně dočkáme George Clooneyho jako Bruce Waynea/Batmana.

O tom už se spekulovalo, ale nebylo příliš těch, kteří tomu věřili, protože byť mají Batmanové sehrát ve filmu důležitou roli, v minulosti obsazení Clooneyho jako Netopýřího muže někteří nepovažovali za šťastné rozhodnutí, nicméně se zdá, že Warner Bros. Discovery se tomu hodlá postavit čelem. 

Druhý Shazam se blíží

Další DC hrdina Shazam nabídne svou druhou sólovku nazvanou Shazam! Hněv bohů a to 16. 3. 2023 a už jsme viděli několik upoutávek. Tentokrát tu máme mezinárodní trailer, který nešetří akcí. 

Jak to vypadá se Shang-Chim?

Přestože se první film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) povedl a finančně zabodoval, příliš informací o pokračování nemáme. Nyní ale představitel hlavní role Simu Liu naznačil, že bychom se Shang-Chiho mohli dočkat poměrně brzy:

"Jsem opravdu velkým fanouškem jak [marvelovských] postav, tak herců, kteří je hrají, takže každá spolupráce je pro mě možností jak pracovat s někým, kdo svým způsobem boří bariéry a je na vrcholu. Myslím, že to je pro mě jako herce a fanouška nejvíce vzrušující. A kdoví, možná na [spolupráci] to dojde dříve než si myslíte..."

Dá se tušit, že Shang-Chi se určitě objeví v následujících filmech Avengers, ale možná se ho dočkáme ještě dříve, alespoň to Simu naznačil. Zatím ale není jasné, ve kterém projektu by to mohlo být.

Zdroj: The Weekly Planet, People, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat