Kdo vybral představitel oblíbené postavy ze čtvrtého Thora? A jméno režiséra čtvrtého Kapitána Ameriky


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022) se konečně představil dlouho očekávaný superhrdina (i když se zdá, že ve filmech to nejdříve hrdina nebude) Herkules. A byť některé zklamalo to, že ho neztvárnil Henry Cavill, tak Brett Goldstein je taktéž skvělou volbou. Ti, kteří sledují seriál Ted Lasso to jistě potvrdí. 

SOUVISEJÍCÍ: CO BYLO V POTITULKOVÝCH SCÉNÁCH ČTVRTÉHO THORA? POZOR, SPOILERY!!!

Nicméně, pokud vás zajímá, kdo s nápadem obsadit Bretta jako polobožského svalovce, tak to prozradil režisér/spoluscenárista čtvrtého Thora Taika Waititi:

"Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) opravdu chtěl, aby to udělal a ano, Brett je neuvěřitelný. Je skvělý. A nevím, jestli se to týká jen Thora nebo to, jak to bude pokračovat. Protože samozřejmě Herkules je také postavou z komiksů. Takže ano, bude zajímavé dál to sledovat, protože Kevin je tím, kdo stojí za všemi těmi náměty a tím, jak se propojují a jak se potkávají, mixují a souznějí. Takže jsem zvědavý, až to sám zjistím. A byl to opravdu skvělý moment, když se [potitulková scéna] objevila během promítání v kině a lidé šíleli. Byli opravdu nadšení."

Samozřejmě se dá tušit, že Herkules sehraje v Marvelovském filmovém universu větší roli, ale zatím nejsou známy detaily o tom, co Marvel plánuje. 

Kdo dohlédne na nového Kapitána?

Thor není jediná marvelovská postava se čtvrtou sólovkou, dočká se jí i Kapitán Amerika, ovšem ten nový. Roli Kapitána převzal po Stevu Rogersovi (Chris Evans) Sam Wilson (Anthony Mackie). A konečně se ví, kdo na čtvrtý díl dohlédne, bude to Julius Onah, který není extrémně zkušený, ale má na kontě například slušně hodnocený film Dokonalý student (2019)

Datum premiéry čtvrtého filmu Kapitána zatím není známo, ale očekává se, že se na něm začne pracovat v brzké době.

Zdroj: Uproxx, THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat