Thor 4: Co bylo v potitulkových scénách?


 Čeho jsme se dočkali po titulcích? POZOR, SPOILERY!!!

Konečně můžeme zajít do kina na Thor: Láska jako hrom (2022), ale samozřejmě ne všichni se do něj v následujících dnech dostanou a pokud patříte k těm, kterým nevadí zjistit důležité věci, aniž by samotný projekt viděli, tak vás možná zajímá to, co bylo k vidění v potitulkových scénách. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ ZMĚNILI TVŮRCI VZHLED GORRA VE ČTVRTÉM THOROVI?

Jak se očekávalo, jsou dvě s tím, že první se točí kolem Dia (Russell Crowe), respektive kolem jeho syna Herkula. Právě tahle supersilná postava se v první potitulkové scéně představí s tím, že ji ztvárňuje Brett Goldstein. Herkula pověří jeho otec Zeus tím, aby šel po Thorovi (Chris Hemsworth), se kterým se vládce Olympu úplně nepohodl. Zdá se tak, že se v Marvelovském filmovém universu dočkáme měření sil mezi obyvateli Asgardu a Olympu, což se stalo i v komiksu. 

Druhá potitulková scéna se věnuje Jane Foster/Mighty Thorovi (Natalie Portman). Stejně jako v komiksu i ve filmu trpí Jane Foster rakovinou. Pokud je ve formě Mighty Thora, nemoc ji neohrožuje, ale pokaždé, když se v něj změní, rakovina je silnější, což se projeví poté, kdy se vrátí do své lidské formy.

Ve filmu tak Jane zemře, ale dočká se nejvyšší asgardské cti. V potitulkové scéně zjistíme, že je Jane jako udatná bojovnice přizvána do Valhally, kde ji přivítá samotný Heimdall (Idris Elba). U obou postav jsme tak zjistili, že se dočkaly zaslouženého odpočinku. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat