Ms. Marvel: Naznačila pátá epizoda příchod Inhumans?

 


Možné to je. POZOR, SPOILERY!!!

Přestože je první řada seriálu Ms. Marvel dobře hodnocená (vlastně skvěle), tak mají někteří diváci problém s tím, že hlavní hrdinka Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) má schopnosti díky náramku, což je v rozporu s komiksem, kde patří Kamala ke skupině známé jako Inhumans. 

SOUVISEJÍCÍ: V ČEM HLAVNÍ POSTAVA MS. MARVEL PŘEKONALA OSTATNÍ MARVELOVSKÉ HRDINY?

Ovšem, někteří věří, že nedávná pátá epizoda právě na Inhumans odkazuje. Ve druhé polovině daného dílu došlo k otevření trhliny mezi naším světem a dimenzí Noor a když se do ní jeden z džinů pokusil vstoupit v podstatě "zkameněl" a rozpadl se. 

Připomínalo to proces, který byl k vidění v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. nazvaný Terrigenesis, kdy se Inhumans, kteří byli vystaveni určitému druhu mlhy, ocitli v jakési kamenné skořápce a poté, co se plně aktivovaly jejich schopnosti, dostali se z ní ven. 

V Ms. Marvel nedošlo k tomu samému, oba džinové, kteří zkameněli zemřeli. Druhým džinem, který to zkusil byla Najma (Nimra Bucha), která tak záměrně trhlinu uzavřela, aby zachránila svět, ale současně tak aktivovala schopnosti u svého syna Kamrana (Rish Shah).

Někteří tak předpokládají, že se následně příběh zaměří i na Inhumans, ale to je opravdu jen dohad. "Kamenná" schránka mohla být jen pomrknutím na fandy, na druhou stranu Kamala je v komiksu s Inhumans silně propojena, je tu tak možnost, že se přece jen ještě ukáže, že tu nějaká spojitost s Inhumans je.

Poslední díl šestidílné první řady bude mít premiéru 13. 7. 2022.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat