Jen šéf Marvelu ví, jak to bude s mutanty v Marvelovském filmovém universu

 


Plán zná pouze Kevin Feige. POZOR, SPOILERY!!!

V poslední epizodě první řady Ms. Marvel bylo naznačeno to, že má hlavní hrdinka (Iman Vellani) přece jen jiný genetický základ, než "obyčejný" člověk a s ohledem na to, že zazněla melodie z animovaného seriálu X-Men, je v podstatě jasné, že šlo o odkaz na mutanty. 

SOUVISEJÍCÍ: MOHLA BY BÝT MS. MARVEL PŘECE JEN INHUMANEM?

Ti se oficiálně v Marvelovském filmovém universu ještě nepředstavili (byť už jsme byli svědky návratu Profesora X), ale samozřejmě k tomu dříve, nebo později dojde. Ale kdy a jakým způsobem, to zatím není jasné a podle tvůrců Ms. Marvel zná přesný plán jen kreativní prezident Marvelu Kevin Feige.

Adil El Arbi poznamenal:

"[Odlišná genetika hlavní hrdinky] byla nejlépe střeženým tajemstvím z celého seriálu. Nevěděli jsme o tom, dokud se nám do rukou nedostal scénář. Takže, když jsme ho měli, zeptali jsme se, 'Co to je? Co se stane?' A Kevin Feige řekl, 'Prostě to natočte, přijdete k tomu hudbu a je to. Mělo by to být součástí budoucnosti Ms. Marvel, poté se dozvíte víc."

Billall Fallah pak dodal: "Kevin Feige má mistrovský plán. Jen on ho zná."

Mutanti se stanou důležitou součástí Marvelovského filmového universa, to je neoddiskutovatelné, ale detaily o tom, jak k tomu dojde zatím střeží Kevin Feige a není jasné, kdy se o ně podělí.

Zdroj: Marvel.com, CB, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat