Thor: Láska jako hrom - Filmu výrazně propadly tržby. A co říká režisér na kritiku, že udělal z Thora blba


 Co na to Taika?

Je naprosto běžné to, že v dalším týdnu po premiéře filmu dojde k většímu či menšímu propadu tržeb. Jen velmi výjimečně je tomu naopak. A Thor: Láska jako hrom (2022) výjimkou není, i v jeho případě zašlo do kina méně lidí. 

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ THOR JE JEDNOU Z NEJDRAŽŠÍCH MARVELOVEK

Ovšem, propad tržeb je velmi výrazný a to o 68 %. Nejnovější marvelovka v severoamerických kinech začínala se 144 miliony dolarů, ve druhém týdnu si odnesla 46 milionů dolarů. Nutno poznamenat, že 68 % je hodně, ale není to rekord.

Aktuálně má čtvrtý Thor na kontě téměř 713 milionů dolarů z celého světa, takže ekonomicky si vede dobře, ale pravdou je, že recenze nejsou vždy úplně pozitivní a stejně tak hodnocení "obyčejných" diváků. 

Některým se nelíbí například to, že je Thor (Chris Hemsworth) trochu "hlupák" a tahle postava není prezentována úplně vážně, což je podle nich špatně, protože takto stará božská bytost by se nechovala dětinsky. Jak na to zareagoval režisér a spoluscenárista Taika Waititi

Sdílel tweet jednoho ze zastánců filmu, ve kterém je část komiksu, kdy Thor tancuje s Lukem Cagem. Je to očividně prezentováno jako důkaz, že Thor není vždy vážný.

Zdroj: BoxOfficeMojo, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat