Avengers 5: By mohli být epičtější než Endgame


 Ne, že by to bylo překvapením. 

Zatím nejsou konkrétní plány na pátý díl Avengers, ale není asi těžké odhadovat, že se ho dočkáme. A nebude snadné navázat (minimálně pokud jde o bombastičnost) na Avengers: Endgame (2019). Ovšem režiséři (nejen) téhle marvelovky bratři Russové věří, že případný pátý film by byl ještě větší:

SOUVISEJÍCÍ: V ČEM ČTVRTÁ FÁZE MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA PŘEKONALA INFINITY SÁGU

"Našel láska k Marvelu pramení z komiksů, které jsme jako děti četli a zamilovali jsme si je. Jednou ze sérií, kterou jsme jako děti zbožňovali byla Secret Wars. Je to neuvěřitelně ambiciózní, bylo by to větší než Infinity War a Endgame a to je ještě mírně řečeno. A víte, tyhle dva filmy bylo velmi obtížné natočit. Takže si jen představit dva filmy, které by byly ještě větší než tyhle dva - na to se budeme muset vyspat."

Samozřejmě se zatím bavíme hypoteticky, není jasné, jak Marvel naloží se zápletkou Secret Wars. Objevují se náznaky a zprávy o tom, že se dočkáme její hrané verze, ale zatím nebyly oznámeny konkrétní plány. A nevíme ani to, zda by se na nich případně podíleli i Russoové. Ale pokud ano, rozhodně by to byla dobrá zpráva s ohledem na to, jakou kvalitu měly marvelovky, na které dohlédli.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat