V čem čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa překonala Infinity ságu



V jednom ohledu určitě. 

Aktuálně se vedou spory o tom, zda kvalita Marvelovského filmového universa výrazně klesá poté, co byly uzavřena takzvaná Infinity (složená ze tří fází), která začala prvním Iron Manem v roce 2008 a skončila Spider-Manem: Daleko bez domova v roce 2019.

SOUVISEJÍCÍ: LIDÉ DISKUTUJÍ O TOM, ZDA JE ČTVRTÁ FÁZE MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA POVEDENÁ, NEBO NE

V současné chvíli běží čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa s tím, že ta poměrně dost experimentuje, pokud jde o styl jednotlivých projektů a samozřejmě ne každému to sedí. Přestože mnozí volali po tom, aby Marvel zkusil přistupovat ke svým projektům trochu jinak, nakonec někteří diváci preferují sázku na jistotu, než zkoušení odlišných přístupů. 

Lidé tak v online vodách intenzivně diskutují o tom, zda je čtvrtá fáze dobrá, nebo ne. Ovšem, minimálně v jednom případě překonala Infinity ságu. Konkrétně v celkové stopáži. Ta činí 3029 minut, zatímco Infinity sága má 2996 minut. 

Nutno k tomu dodat to, že součástí Infinity sága nebyly seriály pro streamovací službu Disney+, ty začaly až během čtvrté fáze. Na druhou stranu, čtvrtá fáze ještě nekončí, její součástí je ještě několik filmů a seriálů, takže její délka ještě naroste. 

A fandové jsou jistě rádi, na druhou stranu, je s tím spojen jeden "problém" a to, že k plnému pochopení příběhů je nutné sledovat nejen filmy, ale i série, což jasně dokázal Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), kdy nebylo bez seriálu WandaVision možné pochopit všechny detaily.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat