Warner Bros. a J.J. Abrams spolupracují na DC projektech, ale jedna strana prý není spokojená


 Jde to prý příliš pomalu. 

V minulosti uzavřely společnost Warner Bros. a produkční firma J.J. Abramse Bad Robot smlouvu za 250 milionů dolarů. Bad Robot měla zajistit pro streamovací platformu HBO Max i kina různé DC projekty. Ovšem, podle nových zákulisních informací to nefunguje úplně podle představ. Nebo ne podle představ, které má Warner Bros. 

SOUVISEJÍCÍ: BLÍŽÍ SE KONEC ARROWVERSE?

Zdá se, že šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav není spokojen s tempem výroby některých projektů s ohledem na to, že smlouva byla uzavřena v roce 2019 a realizace některých DC filmů a seriál takzvaně drhne. 

Je pravda, že především v seriálové oblasti se s novinkami od DC zrovna neroztrhl pytel a spoléhá se spíše na nové řady už existujících sérií, takže pokud je pravda, že není Warner Bros. úplně spokojeno, dá se to pochopit. 

Otázkou je, co to znamená pro budoucnost, jestli "zatlačí" na Abramse, aby šlápl na plyn, nebo to bude řešeno jiným způsobem. Ale pokud chce Warner Bros. udržet HBO Max konkurenceschopné, bude nutné se snažit. Přece jen streamovacích služeb je už slušná řádka.

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat