Henry Cavill Netflixu nestačí, do dalšího seriálu Zaklínač údajně láká Jasona Momou


Ten už má s fantasy seriály zkušenosti.

První řada seriálu Zaklínač byla pro streamovací službu Netflix velkým úspěchem, takže vzniká druhá a nejen to, zelenou dostal i prequel nazvaný The Witcher: Blood Origin, který se zaměří na dobu, kdy se objevil první ze zaklínačů. 

Tím pádem v seriálu nebude hlavním hrdinou Geralt z Rivie v podání Henryho Cavill, ale jiná postava, kterou ztvární odlišný herec. 

Nyní se objevily zprávy, že by byl Netflix rád, pokud by to bylo Jason Momoa, kterému epické fantasy série nejsou cizí, ztvárnil Khala Droga ve Hře o trůny. A kromě toho je kolegou Henryho z DC filmů, ve kterých dostal na starosti Aquaman. 

A není asi moc těch, kteří by byli proti, pokud by v novém seriálu Zaklínač hrál Jason. Nicméně, zatím se ví jen to, že by ho Netflix v roli prvního zaklínače vidět chtěl, není známo, zda už probíhají jednání, případně zda vůbec probíhat budou.

Datum premiéry první šestidílné řady The Witcher: Blood Origin oznámeno nebylo, ale dobrou zprávou je, že jako konzultant bude na seriálu pracovat autor knižní předlohy Andrzej Sapkowski.

Zdroj: Full Circle Cinema, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat