Myslíte si, že Avengers: Endgame byli velký film? Tak počkejte, až uvidíte Eternals


 Režisérka a šéf Marvelu naznačili, že to bude epické.

Bezpochyby zatím největším filmem, který Marvel nabídl, jsou Avengers: Endgame z minulého roku. Šlo o opravdu epickou podívanou, která nešetřila velkolepými momenty. A mnozí se tak domnívali, že zabere hodně času, než se dočkáme něčeho podobného s ohledem na to, že trvalé více než deset let, než si Marvel vybudoval půdu pro Endgame. 

Ale jak se zdá, dalšího velkolepého filmu se dočkáme relativně brzy a to 11. 2. 2021. Řeč je o marvelovce Eternals, o které se už delší dobu mluví jako o hodně bombastické podívané. A to potvrzují i režisérka Chloé Zhao a kreativní šéf Marvelu Kevin Feige.

Nicméně, spíše než trikových efektů a akční scén (obojího ale bude dost a dost) se to týká děje a příběhových linek jednotlivých postav.

Chloé poznamenala:

"Jak se posunout dál a být větší po Endgame? Já nenatáčím tenhle film jen jako režisérka. Točím ho také jako fanoušek."

Kevin Feige k tomu dodal:

"Její prvotní návrh [filmu] byl fascinující. A upřímně, jedním z důvodů, proč jsme dali tomuto filmu zelenou byla vize, kterou nám představila."

Eternals představí tým zatím neviděných hrdinů, kteří na Zemi žijí stovky a stovky let, takže se podíváme i do poměrně hluboké minulosti, což zní rozhodně lákavě. Tak nezbývá než doufat, že se pandemie covid-19 zklidní a nedojde k dalšímu posunu premiéry.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat