Blíží se konec Arrowverse? A který film ze čtvrté marvelovské fáze je podle tvůrce Avengers nejlepší?


 Komiksové střípky.

Dlouhé roky bylo takzvané Arrowverse (komiksové DC universum stanice The CW, které odstartoval seriál Arrow. pozn. redakce) hodně zvučným jménem. Ale v posledních letech ztrácí na síle, dochází k poměrně častému rušení seriálů a někteří diváci se tak domnívají, že se blíží konec Arrowverse (nebo možná ne úplný konec, ale konec Arrowverse, jak ho známe). Co na to říká šéf The CW Mark Pedowitz?

SOUVISEJÍCÍ: THE CW ZRUŠILO OBLÍBENÝ KOMIKSOVÝ SERIÁL

"V superhrdinské branži zůstáváme, budeme dál spolupracovat s Gregem Berlanti, který je tím, kdo stojí za The CW DC Universe. Nejsme tak velcí, jako tomu bylo v minulosti, ale je tu stále spousta věcí... Začali jsme s jednou věcí před deseti lety a to byl Arrow, posunuli jsme se a vytvořili hromadu dalších superhrdinů. A jsme na to pyšní a máme plán zůstat v této branži..."

Zatím tedy konec Arrowverse nehrozí, i když by to asi chtělo, aby chytilo druhý dech, protože se zdá, že mu opravdu dochází.

Nejoblíbenější marvelovka tvůrce Avengers z poslední doby

Joe Russo je jednou polovinou bratrského dua, která stojí za nejúspěšnějšími marvelovských filmy. Může si tedy dovolit hodnotit komiksový žánr a pokud jde o něj, tak zatím nejlepším filmem ze čtvrté fáze Marvelovského filmového universa je Spider-Man: Bez domova (2021):

"Myslím si, že je Bez domova neuvěřitelné. Je to fantastické. Myslím, že je to perfektní. V kině jsem si užil jako dlouho ne a bylo fajn, že jsem do toho nebyl zapojen. A jako filmový geek jsem mohl jen sedět v kině a nechat se překvapit a smát se a plakat se všemi ostatními v sálu."

Tržby i recenze filmu jsou skvělé, takže není překvapením, že si Russo vybral zrovna tuhle komiksovku.

Zdroj: Variety, Den of Geek, The CW / Warner Bros. Television (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat