Jak to vypadá s filmem Spider-Man 4. Thanos s useknutou hlavou Kapitána Ameriky. A The Boys si rýpli do Justice League


 Komiksové střípky.

Není asi divu, že poté, co trilogie Spider-Man s Tomem Hollandem v hlavní roli slaví obrovské úspěchy, došlo k prodloužení dohody Sony a Marvelu o další spolupráci a v plánu mají další projekty včetně čtvrtého Spider-Mana. 

O tom nic moc nevíme, ale nyní se objevila zpráva, která dává vědět, v jaké fázi jsou přípravy téhle komiksovky. Podle bývalé vysoce postavené pracovnice Sony Amy Pascal se aktuálně pracuje na příběhu a to, kterým směrem se vydá. Nedá se čekat, že natáčení začne v dohledné době, ale alespoň se něco děje. 

Nepěkný alternativní konec pro Kapitána

Je naprosto běžnou věcí, že se u filmů zvažují různé nápady, které se do finálního sestřihu ale nedostanou. Některé jsou smeteny ze stolu už během diskutování o scénáři, jiné se dočkají takzvané conceptartu, tedy toho, že je daná scéna nakreslena a další jsou natočeny, ale skončí na podlaze střižny. 

V případě megahitu Avengers: Endgame (2019) byl například zvažován moment, kdy by Thanos (Josh Brolin) zabil Kapitána Ameriku s tím, že by mu usekl hlavu. O téhle scéně se opravdu uvažovalo a nyní se objevil údajný conceptart. Ale jak víme, do filmu se nakonec takhle chvilka nedostala. Údajně podle tvůrci nedávala v kontextu příběhu smysl.

Dawn of the Seven

Seriál Banda / The Boys si utahuje z komiksových projektů extrémně politicky nekorektním způsobem. A je to nesmírně zábavné. Série si silně utahuje například z Justice League a jak víme, v předchozích řadách The Boys jsme zjistili, že se natáčí film Dawn of the Seven, který si očividně dělá srandu (nejen) z filmové adaptace Justice League. A nyní se objevil trailer na tenhle fiktivní projekt, respektive na jeho režisérský sestřih Bourke Cut s hashtagem #ReleaseTheBourkeCut, což pobavilo i Zacka Snydera, který na Twitteru reagoval: "Gratuluji režiséru Bourkemu. Jsem nadšen, že se jeho vize dočkala realizace."

Třetí řada The Boys bude mít premiéru 3. 6. 2022. 

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat