Thor: Láska jako hrom - Kina zveřejnila délku filmu, problémem je, že každá je jiná. A kdy by se mohl objevit další trailer


Je údajně blízko.

Už v červenci se dočkáme marvelovky Thor: Láska jako hrom / Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) a kina pomalu začínají na svých stránkách zveřejňovat informace o téhle očekávané podívané. A některá uvádějí i stopáž, což je fajn, určitě je dost lidí, které zajímá, kolik času u čtvrté sólovky Thora stráví. Ovšem, je tu menší problém, různé řetězce kin uvedly různé délky filmu. 

SOUVISEJÍCÍ: CAPTAIN CARTER ZŘEJMĚ DOSTANE VLASTNÍ FILM, NEBO SERIÁL

Zatímco britská síť Cineworld 140 minut, australský řetězec Event Cinema jen 115 minut a to už je vcelku velký rozdíl. Budeme si tak muset počkat na to, až sám Marvel upřesní stopáž s tím, že pokud se potvrdí něco kolem 115 minut, zařadí se film mezi kratší marvelovky, ale samozřejmě to neznamená, že pokud bude Thor 4 trvat méně než dvě hodiny, bude zákonitě špatný. 

Teď ještě jedna zpráva, která se týká čtvrtého Thora. Na první upoutávku jsme museli čekat hodně dlouho, vlastně rekordně dlouho, délka mezi uvedením prvního traileru a premiérou filmu byla nejkratší ze všech marvelovek. 

A přestože se premiéra odehraje zanedlouho, tak s propagačními materiály Marvel šetří. Ovšem, zdá se, že na další trailer nebudeme muset čekat dlouho. Podle odborníka na filmovou branži Daniela Richtmana bude další ochutnávka zveřejněna v pondělí 23. 5. 2022.

Zdroj: The Direct, Patreon, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat