She-Hulk: O první trailer je obrovský zájem. A Marvel nechtěl, aby hlavní hrdinka měla příliš svalů


Žádná kulturistka. 

Nedávno se objevila první upoutávka na seriál She-Hulk: Attorney at Law streamovací společnosti Disney+ a byť se proslýchá, že natáčení neprobíhá úplně hladce a série je dost chaotická, tak je očividně o projekt zájem. To je patrné z toho, že za 24 hodin posbírala upoutávka 78 milionů zhlédnutí a to je druhý nejlepší výsledek pro marvelovskou sérii po The Falcon & the Winter Soldier, který se chlubí dokonce 125 miliony zhlédnutími za 24 hodin. 

SOUVISEJÍCÍ: JE TO OFICIÁLNÍ, BUDE DALŠÍ ŘADA DAREDEVILA

Nutno ale poznamenat, že upoutávka na She-Hulk vyvolává určité rozpaky, především pak vzhled hlavní hrdinky (Tatiana Maslany), kdy podle některých její digitální verze nevypadá podle jejich představ. Speciální efekty opravdu nejsou ideální a ozvala se i kritika toho, že seriálová She-Hulk není dost svalnatá (ve srovnání s komiksovou předlohou).

Důvodem je zřejmě to, že Marvel nechtěl, aby z She-Hulk byla "korba". Specialista na trikové efekty Sean Ruecroft dal na Twitteru vědět:

"Pracoval jsem pro společnost, která pro to dělala digitální triky. Na počátku prý byla [She-Hulk] větší, ale objevily se poznámky, kdy se opakovalo, 'udělejte ji menší.' Vždy jsem zakroutila očima (stejně jako u filmu Sonic), ale nakonec musí umělec respektovat požadavky."

Zřejmě tedy byla She-Hulk mohutnější, ale někdo v Marvelu s tím nebyl spokojen a žádal, aby byla menší. Nicméně, více rušivě než absence svalů působí to, že vzhled hlavní hrdinky občas vypadá až "příliš digitálně" a není jasné, jestli se to do premiéry 17. 8. 2022 změní.

Zdroj: THR, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat