Je to oficiální, Daredevil dostane další řadu


 Hurá. 

Když byly zrušeny marvelovské série na streamovací službě Netflix, plno lidí to neslo nelibě (hlavně fandové Daredevila) a doufali, že se dočkáme oživení s ohledem na to, že vlastník Marvelu Disney spustil svou vlastní streamovací službu Disney+.

SOUVISEJÍCÍ: CHARLIE COX NESTOJÍ O TO, ABY DALŠÍ ŘADA DAREDEVILA PŘÍMO NAVÁZALA NA PŘEDCHOZÍ TŘI

Bylo jasné, že případné vzkříšení Daredevila nebude možné, protože Netflix měl ve smlouvě podmínku zakazující Marvelu používaní postav v dalších projektech, ale ta vypršela a to otevřelo dveře k návratu oblíbených hrdinů a záporáků. K tomu také došlo, Matt Murdock / Daredevil (Charlie Cox) se objevil ve Spider-Man: Bez domova (2021) a Kingpin (Vincent D'Onofrio) v seriálu Hawkeye

Ale to byl jen začátek, začalo se mluvit o tom, že Marvel má velké plány, kromě jiného nabídne reboot Daredevila se stejnými herci. To dlouho potvrzeno nebylo, ale nyní už je, Daredevil bude pokračovat. 

Zatím není jasné, jestli půjde o úplný reboot, který bude ignorovat předchozí řady, nebo částečný, který na ně určitým způsobem naváže, ale ať tak, nebo tak, je to fajn zpráva. 

Trošku nemilé je, že showrunner první řady pro Netflix Steven DeKnight sice vyjádřil nadšení, ovšem dodal, že má závazky jinde a nebude na verzi pro Disney+ pracovat, ale doufejme, že bude najat podobně talentovaný tvůrce. 

Datum premiéry ani natáčení zatím nejsou známy, ale snad první klapka padne brzy. 

Zdroj: Variety, THR, Twitter, Netflix / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat