Čínští diváci si mohou nechat zajít chuť na druhého Strange. A The CW zrušilo oblíbený DC seriál

 


Komiksové střípky.

S Čínou je to v případě uvádění hollywoodských filmů jako na houpačce. Některé projekty se do tamějších kin dostanou, jiné mají smůlu. A zdá se, že se do druhé skupiny zařadí i Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). 

Důvodem je to, že se v jedné scéně objevují kratičký odkaz na The Epoch Times, což je mediální společnost, která stojí v opozici vůči vládnoucí komunistické straně v Číně. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ KLIP Z DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

Něco takového asi většině diváků unikne a i kdyby ne, přijde jim to neškodné, ale v Číně už to stačilo vyvolat určitý poprask a kvůli tomu se dá předpokládat, že pokud Marvel daný moment nevystřihne (a to asi neudělá), tak v čínských kinech nebude druhý Doctor Strange k vidění.

Skončilo to cliffhangerem

A co už neuvidí nikdo, budou další díly oblíbené (a řádně šílené) komiksové DC série Legendy zítřka/Legends of Tomorrow, kterou nabízela televize The CW. Ta nedávno zrušila Batwoman a nyní vyšlo najevo, že stopku dostal i seriál Legends of Tomorrow. Oznámil to showrunnerka Keto Shimizu, která vyjádřila zklamání, ale také vděk, že mohla spolupracovat se skvělým štábem a obsazením. 

Legends of Tomorrow se dočkaly sedmi řad, což je úctyhodné, ale problémem je, že sedmá skončila velkým cliffhangerem a fandové se jeho vyřešení už nedočkají. Nebo ne v hrané podobě, samozřejmě je tu možnost vzniku komiksu, nebylo by to poprvé. 

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat