Spider-Man 4: Proč Sam Raimi nikdy nenatočil čtvrtý film

 


Které věci mu "stály" v cestě.

Sam Raimi je režisérem trilogie Spider-Man, která odstartovala v roce 2002. A přestože třetí díl z roku 2007 nebyl tak dobře hodnocen jako předchozí dva, počítalo se se čtyřkou. K její realizaci ale nikdy nedošlo. Proč? O tom se rozpovídal Raimi:

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK SKUTEČNĚ VYDĚLAL SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA

"Byl tu skvělý příběh, myslím, že by to bylo... má láska k těmto postavám se ani v nejmenším nevytratila. A věci, které mě [od natáčení] odradily v minulosti by mě zastavily i nyní: 'Chce to Tobey [Maguire] udělat? Má to pro něj emocionální náboj? Je tu výrazný konflikt pro tuhle postavu? A je tu důstojný padouch, který by do toho pasoval?' Je tu spousta otázek, které by měly být zodpovězeny. Pokud by se to stalo, pak bych to velmi rád udělal."

Po premiéře Spider-Man: Bez domova (2021) se samozřejmě začalo mluvit o tom, zda nebude i čtvrtý film z Raimiho série a režisér se tomu úplně nebrání, ale nechce se do toho hnát bez toho, aniž by si byl opravdu jistý, že to dopadne tak, jak si představuje. A je otázkou, jestli se to někdy povede. Nicméně 5. 5. 2022 bude mít premiéru jiná komiksovka od Sama a to Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a ta vypadá skvěle.

Zdroj: Rolling Stone, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat