Představitelka Scarlet Witch chce pronést větu, která v komiksu pořádně otřásla mutanty


 Asi tušíte. 

Po dlouhém čekání se konečně dočkáme toho, že Marvel začne používat postavy, které původně patřily Foxu. Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) se ukáže Profesor X (Patrick Stewart) a to je bezesporu jen začátek, v dalších projektech se jistě začnou objevovat další a další mutanti. 

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ DOCTOR STRANGE ZŘEJMĚ NEBUDE K VIDĚNÍ V ČÍNĚ. A THE CW ZRUŠILO OSMOU ŘADU LEGENDS OF TOMORROW

A s těmi má hodně společného Scarlet Witch, což je v komiksu dcera Magneta a také někdo, kdo stojí za tím, že drtivá většina mutantů ztratila během jedné veleznámé komiksové zápletky své schopnosti. V komiksu House of M se Scarlet zhroutila kvůli tomu, že přišla o své děti. Zkusila tak změnit realitu a to vedlo k tomu, že z milionů lidí s mutantními schopnostmi jich zbylo jen pár set. 

Jednou z nejznámějších frází z této zlomové komiksové události je i "No More Mutants" (což můžeme přeložit jako "Žádní další mutanti". A právě tuhle větu by ráda pronesla i filmová Scarlet Witch Elizabeth Olsen:

"Ano, tím chci říct, doufám... těším se na všechny budoucí crossovery. Myslím, že tento filmu otevře spoustu nových možností v případě Multivesmíru. Ale ano, nesmrtelná slova znějí [No More Mutants]... tím chci říct... Ráda bych měla možnost je v určité formě pronést v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Opakuji, nikdy nevím, co uděláme jako další, takže vždy během těchto rozhovorů prostě řeknu to, co mi připadá skvělé. Ale ano, nikdo nad tím nemá kontrolu kromě Kevina Feige (kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce)."

Určitě by bylo fajn, pokud by se House of M dočkalo zfilmování, ale asi by bylo na místě s tím počkat do doby, než se mutanti stanou nedílnou součástí Marvelovského filmového universa...

Zdroj: HeyUGuys, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat