Nelíbilo se nám, jak se Marvel zachoval ke Scarlett Johansson, přiznal tvůrce Avengers


 Joe Russo promluvil o chování Marvelu k hvězdám. 

Asi si vzpomínáte na spor herečky Scarlett Johansson a společnosti Disney, kdy první zmíněná tvrdila, že Disney porušil smlouvu, když uveřejnil film Black Widow (2021) současně v kinech i na streamovací službě Disney+. Nakonec to bylo vyřešeno dohodou a situace se uklidnila, ale teď se k tomu vyjádřil Joe Russo, spolurežisér několika nejúspěšnějších marvelovek:

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL UPRAVIL VZHLED SHE-HULK

"Studio reaguje konzervativním způsobem a snaží se minimalizovat jejich potřebu mít velké hvězdy. Snaží se, aby byla jejich hvězdou předloha, na kterou vlastní práva a snaží se platit hvězdám nedostačující částky a ukazovat, že je nepotřebuje ve svých projektech. To opravdu nebyl vhodný způsob, jak vyřešit danou situaci. Pro nás jako umělce to bylo zneklidňující. Scarlett je naše dobrá přítelkyně a mrzelo nás, jak se k tomu přistupovalo. Jsme rádi, že se to vyřešilo."

Joe naznačil, že Marvel / Disney chtějí prezentovat to, že důležitý je námět a materiál, ze kterého čerpá a herecké obsazení není až tak důležité. Což je na jednu stranu pochopitelné, když velkým hvězdám "musí" platit desítky milionů dolarů. Ale na druhou stranu to není úplně hezký přístup k hercům. 

Zdroj: CinemaBlend, Marvel Studios / Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat