Winnie The Pooh: Blood and Honey - Zapomeňte na roztomilého Medvídka Pú, tahle verze je vražedný maniak


 První obrázky z hororu, který podupe vaše dětské vzpomínky.

Málokdo z nás v dětství nemiloval Medvídka Pú, který byl roztomilým zvířátkem toužícím jen a hlavně po medu. Tak to v případě chystaného filmu Winnie The Pooh: Blood and Honey rozhodně neplatí. V názvu sice slovo "med" figuruje, ale tahle verze Medvídka Pú má jiné choutky a to krvavé. 

SOUVISEJÍCÍ: CO ŘÍKÁ INTERNET NA VZHLED PADOUCHA GORRA ZE ČTVRTÉHO THORA

Medvídek Pú a Prasátko se ve filmu vydají na vražedné řádění, projekt spadá do žánru slasher. Nedávno padla poslední klapka a tvůrci upozornili na to, že nemáme čekat projekt na hollywoodské úrovni. 

To ale neznamená, že to bude špatná podívaná, podle všeho půjde o kombinaci hororových a komediálních prvků (samozřejmě černohumorných), filmaři vědí, že jejich námět je hodně šílený a hodlají toho využít. 

Zatím nebylo oznámeno datum premiéry a jsou tu určité obavy, že se ozve Disney, který vlastní práva na Medvídka Pú (ale pouze svou verzi, ne na tu z knihy od Alana Alexandera Milna, copyright na jeho dílo vypršel), nicméně tvůrci se snažili, aby jejich projekt v ničem Disneyho verzi Medvídka Pú nepřipomínal, což je patrné i z následujících fotografií. 







Zdroj: Jagged Edge Productions (fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat