Thor 4: Co říká internet na vzhled padoucha Gorra

Co si o něm lidé myslí?

To, že bude padouchem v Thor: Láska jako hrom / Thor: Love and Thunder Gorr the God Butcher v podání Christiana Balea je známo už dlouhou dobou. Kromě toho jsme si mohli prohlédnout pár artworků a obalů figurek, které naznačily, jak bude Gorr vypadat, ale v celé jeho kráse jsme ho viděli až ve druhém traileru.

Komiksový Gorr (zdroj: Marvel Comics)

A samozřejmě na vizáž Gorra začal internet bouřlivě reagovat. Nutno poznamenat, že veskrze pozitivně. Je poměrně běžné, že u filmovému publiku nově představených postav se často ozývají kritické hlasy, ale u Gorra je jich výrazně méně než v případě mnoha jiných jedinců.

SOUVISEJÍCÍ: JAK ZNÍ ZÁPLETKA THOR: LÁSKA JAKO HROM

Plno lidí je toho názoru, že Gorr vypadá opravdu děsivě. Dokonce i ti, kteří nejsou fandové zvoleného vzhledu (který je odlišný od komiksové předlohy) souhlasí s tím, že filmový Gorr působí strašidelně. 

Většina se pak shodne na tom, že Christian byl pro roli Gorra vynikající volbou a nepochybují o tom, že oblíbený herec jako bohy likvidující padouch zaválí. 

Někteří by si přáli, aby Gorr vypadal méně "lidsky" a více monstrózně, stejně jako komiksový Gorr a dokonce se ozvalo pár těch, kteří by chtěli vidět více digitálních triků v případě vzhledu Gorra právě proto, aby byl více obludný, ale jiní lidé tomu oponují s tím, že je lepší vsadit na maskéry a nechat Christiana, aby naplno předvedl své herecké umění. 

Bez ohledu na výtky převládá výrazně kladný dojem a někteří z těch, kteří původně nejevili velký zájem o návštěvu kina teď tvrdí, že kvůli Christianovi možná změní názor. 

Na rozmyšlenou už mají jen pár týdnů, premiéra se odehraje 7. 7. 2022.

Zdroj: Twitter/The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat