Nahradí v Marvelovském filmovém universu Mighty Thor "klasického" Thora? A o čem bude film Madame Web


 Komiksové střípky.

V Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) se vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a stane se z ní (po vzoru komiksu) Mighty Thor. Samozřejmě tak vyvstala otázka, jestli to neznamená, že po čtyřech sólovkách a dalších X filmech nenahradí Mighty Thor původního Thora (Chris Hemsworth). Na to odpověděl režisér zatím posledních dvou dílů Thor Taika Waititi:

SOUVISEJÍCÍ: V TRAILERU NA ČTVRTÉHO THORA BYLY ODKAZY NA VELMI MOCNÉ POSTAVY

"...je to opravdu zábavná představa, že má Thor Stormbreaker, tuhle velkou sekeru a teď je zpět jeho kladivo, ale třímá ho někdo jiný. Už to není jeho kladivo. Je tu idea toho, že někdo převezme jeho místo. Myslím, že spousta fanoušků bude pravděpodobně předpokládat: 'Dobře, tohle je o předání pochodně.' Nejsem zasvěcený do žádných budoucích plánů Marvelu, ale nemyslím si, že tomu tak bude."

Jak Taika upozornil, nemá informace o tom, co Marvel chystá, ale podle něj se nemusíme bát toho, že Mighty Thor nahradí Thora.

Origin story Madame Web

Trošku překvapivě jsme se v minulosti dozvěděli, že Sony chystá sólovku Madame Web, což je sice zajímavá hrdinka, která často pomáhá Spider-Manovi, ale v komiksech jde spíše o vedlejší postavu. Na druhou stranu, původní Madame Web předala své jasnovidecké schopnosti Spider-Woman, takže je to potenciálně zajímavý materiál na film.

V jeho případě ale nevím, o čem bude. Je už známo, že hlavní roli ztvární Dakota Johnson. Nyní se ale objevily informace (samozřejmě velmi strohé), jaká bude zápletka:

"Film bude origin příběhem jasnovidecké [Madame Web], jejíž psychické schopnosti jí dovolí nahlédnout do Spider světa."

Nedozvěděli jsme se nic extra důležitého až na to, že půjde o origin story, ale i to se počítá. Premiéra filmu je naplánována na 6. 7. 2023.

Zdroj: Total FilmThe Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat