V Multivesmíru je velká hrozba, která "nahradí" Thanose naznačil marvelovský tvůrce

 


Komiksové střípky.

Dlouhé roky byl Thanos (Josh Brolin) tím, kdo páchal škody v Marvelovské filmovém universu (MCU), ale v Avengers: Endgame (2019) bylo jeho řádění (alespoň na nějakou dobu) ukončeno a je tak třeba najít nástupce, protože každý hrdina potřebuje záporáka. 

SOUVISEJÍCÍ: SCARLET WITCH MĚLA BÝT K VIDĚNÍ UŽ V PRVNÍM DOCTORU STRANGEOVI

Očekává se, že jím bude časem cestující Kang (Jonathan Majors), ale Marvel to zatím přímo nepotvrdil. Co k tomu ale řekl scenárista Michael Waldron, který pracoval na Lokim (kde se varianta Kanga představila) a Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)?

"Je tu hrozba. Tam venku je aktuálně hrozba. Je to hrozba pro Multivesmír. Podobně, jako se před lety v MCU objevila hrozba ve vesmíru v podobě Thanose. Teď je to zřejmě záležitost toho, aby se objevila hrozba pro [celý] Multivesmír. Ať už je to Kang, srážka vesmírů nebo něco jiného. Bude to zajímavé sledovat, jak se to vyvine."

To rozhodně bude, protože Multivesmír nabízí neomezené možnosti a dá se tušit, že se tvůrci nebudou držet zkrátka a představí nebezpečí, se kterým se bude muset počítat a proti kterému budou Kameny nekonečna jen hračkou (stejně jako ve seriálu Loki).

Zdroj: Murphy´s Multiverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat