Scarlet Witch měla být k vidění v prvním dílu Doctora Strange. A nemá Benedict Cumberbatch už "plné kecky" hraní Strange?


Nechtěl by si dát pauzu?

Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) sehrála velmi důležitou roli v aktuální marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), ale jak se ukázalo, měla být k vidění už v prvním Doctoru Strangeovi z roku 2016. Prozradil to kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"V jednu chvíli tu byl nápad týkající se Doctora Strange a toho, že dojde k představení Scarlet Witch v [prvním filmu] Doctor Strange, protože tyhle dvě postavy byly vždy těmi, které jsme chtěli vidět pohromadě a svým způsobem pasují do jednoho světa. Očividně to skončilo tak, že jsme ji představili v [Avengers: Age of Ultron] a díkybohu, že jsme to udělali, protože jsme s ní díky tomu udělali další spoustu věcí..."

SOUVISEJÍCÍ: ELIZABETH OLSEN PROMLUVILA O BUDOUCNOSTI SCARLET WITCH

Je otázkou, jak by se příběh Wandy vyvíjel, pokud by byla poprvé k vidění v Doctor Strange, ale to už nezjistíme. Ovšem, asi to tolik nevadí, protože se i tak Wanda stala jednou z nejzajímavějších postav Marvelovského filmového universa. 

To samé se dá prohlásit o Doctoru Strangeovi. A právě jeho představitel Benedict Cumberbatch promluvil o tom, jak vidí budoucnost téhle postavy. Přece jen, například Chris Hemsworth byl po druhém Thorovi už trošku unaven a nebyl ze svého hrdiny tak nadšen (což naštěstí změnil Taika Waititi, který se ujal režie dalších filmů Thor). Není na tom Benedict podobně?

"Rozhodně z toho nejsem unaven. Opravdu si užívám hraní téhle postavy a ještě jí toho můžu tolik dát a chci s ní prožít ještě spoustu dobrodružství."

Očividně nemá v plánu pověsit plášť na hřebík a jak víme, Doctor Strange se vrátí, ale co nevíme je kdy.

Zdroj: Bionic BuzzTotal Film, Marvel Studios (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat