Thor 4: Přítomnost Mighty Thora bude pro Thora pořádný úlet, prozradil režisér


 Což asi není překvapením. 

Ve filmu Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a nejen to, stane se z ní (stejně jako v komiksu) Mighty Thor. To je něco, co bude rozhodně svérázné a logicky bude zaskočený i Thor (Chris Hemsworth). Režisér/scenárista Taika Waititi poznamenal:

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ THOR BUDE MÍT NEJLEPŠÍHO PADOUCHA, VĚŘÍ REŽISÉR

"Je to nějakých osm let. [Jane] si žije svůj život a najednou se láska vašeho života objeví zpět na scéně a je oblečená jako vy. Je to pro Thora pořádný úlet."

To, že z Jane bude Mighty Thor, ale nebylo jasné od začátku:

"Nevěděli jsme, jestli použijeme tuhle dějovou linku pro postavu Mighty Thora, dokud jsme nezačali pracovat na příběhu. Během psaní jsem si řekl, 'Nebylo by svým způsobem fajn zakomponovat do příběhu Jane?' Ale nechcete, aby se Natalie vrátila a hrála stejnou postavu, která se kolem promenádovala s vědeckým vybavením. Víte, zatímco Thor poletoval kolem, ona zůstala na Zemi, podupávala nohou a říkala si, 'Kdy se vrátí?' To je nudné. Chcete, aby byla součástí dobrodružství."

Což také bude a Taika jistě zvládl natočit film, ve kterém bude její dějová linka dávat smysl. Přece jen, byl to on, kdo vdechl sérii Thor novou energii.

Zdroj: Empire Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat