Thor 4: Máme nejlepšího padoucha, kterého zatím Marvel nabídl, myslí si režisér

Taika Waititi věří, že tohle bude padouch, na kterého nezapomeneme. 

Marvelovské filmové universum funguje už nějakých 14 let a za tu dobu se představila slušná řádka skvělých padouchů. Tím pádem je prohlášení režiséra a scenáristy Thor: Láska jako hrom/Love and Thunder Taiki Waititi vcelku odvážné:

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ POHLED NA GORRA

"Je to skvělé, opravdu zábavné, máme podivnou malou skupinu hrdinů, nový tým Thor a Korg, Valkýra a Mighty Thor. A dle mého skromného názoru máme díky Christianu Baleovi pravděpodobně nejlepšího padoucha, kterého zatím Marvel nabídl. Thor se prostě snaží najít nějaký smysl, to, kým vlastně je a proč je hrdina a zda by vůbec měl být hrdinou. Řekl bych, že to můžeme nazvat krizí střední věku."

Taika to se zloduchy umí, v Thor: Ragnarok (2017) nabídl skvělou Helu (Cate Blachett), takže pokud tvrdí, že nový padouch bude stát za to, pak není důvod mu nevěřit. 

Ostatně, záporák známý jako Gorr the God Butcher je někým, s kým se musí počítat. Gorr se v komiksu chce pomstít božským bytostem za to, že nepomohly jeho národu a milovaným, když to potřebovali. Cestuje tak po vesmíru a s pomocí mystického meče vraždí bohy s tím, že se mu málem povedlo málem zabít i samotného Thora.

Premiéra filmu je naplánována na 7. 7. 2022.

Zdroj: AP News, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat