Doctor Strange 2: Scenárista lituje toho, jak byla nastavena pravidla Multivesmíru v seriálu Loki


 Michael Waldron se rozpovídal o své práci na Lokim i druhém Strangeovi.

V seriálu Loki oficiálně odstartoval Multivesmír, který samozřejmě začal ovlivňovat i následující marvelovské projekty včetně Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství/Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

SOUVISEJÍCÍ: BEZ LOKIHO BY BYL TŘETÍ SPIDER-MAN ÚPLNĚ JINÝ

A byť Multivesmír může působit chaoticky, má svá pravidla a právě o tom promluvil Michael Waldron, který je tvůrcem seriálu Loki a spoluscenáristou druhého Strange:

"Pracovali jsme velmi tvrdě na tom, abychom Lokiho udělali, co nejdokonalejším. Ale byly tu chvíle, kdy jsem si říkal, 'A kruci, přeji si, abychom to nedefinovali tak jasně. Nevím, proč jsme museli být tak specifičtí v případě mého televizního seriálu o cestování v čase, když jde o pravidla Multivesmíru. Ale jsem rád, že jsem k [Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství] přišel se základní znalostí Multivesmíru a kreativní tým Doctora Strange měl na vše stejný názor. Protože stejně jako v případě Lokiho to je ta nejdůležitější věc, když na něčem takovém pracujete. Musíte najít společnou řeč, jinak by to se to mohlo stát hodně matoucím."

Recenze druhého Strange především chválí, takže tvůrci odvedli dobrou práci. Samozřejmě jsou nějaké výhrady a to i k ději, ale to se dalo čekat, Multivesmír je náročné téma a bylo jasné, že ne všechno bude prezentováno tak, jak by si mnozí představovali. 

Zdroj: DigitalSpy, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat