Z Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství bylo vystřiženo víc než 30 minut záběrů. A představitelka Nebuly pochybuje, že se tahle postava vrátí

Komiksové střípky.

Není to zase tak dlouho, co se objevila zpráva, že by Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství měl mít nějaké dvě hodiny a čtyřicet minut. Nakonec se ale ukázalo, že bude výrazně kratší a stopáž je dvě hodiny a šest minut. Ovšem, původní informace nebyla úplně mylná, režisér Sam Raimi prozradil, že prvotní sestřih filmu byl výrazně delší:

SOUVISEJÍCÍ: ŠÍLENÝ DŮVOD PRO ZÁKAZ SPIDER-MANA V ČÍNĚ. TAM BYL NOVĚ ZAKÁZÁN I DRUHÝ DOCTOR STRANGE

"No, první sestřih byl... vlastně si nepamatuji, jak byl dlouhý. Bylo to pravděpodobně dvě hodiny a čtyřicet minut a pomalinku se to zkracovalo a to bez ohledu na to, že jsme dělali přetáčky. Něco jsme vystřihli, i když došlo na přetáčky. Pomalu se to ustálilo na celkem dvou hodinách a pěti minutách (oficiálně je stopáž 126 minut, pozn. redakce)."

Dvě hodiny nejsou málo a soudě podle recenzí nepůsobí dění uspěchaně, ale i tak se dá tušit, že by fandům pár desítek minut navíc nevadilo. Ale jistě se vystřižených scén (alespoň některých) dočkají v podobě bonusových materiálů poté, co se film objeví na DVD a BR discích. 

Loučí se Nebula?

Příští rok se dočkáme třetího dílu Strážců Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) a podle tvůrce Jamese Gunna to bude finální film, ve kterém uvidíme tým, který známe (což naznačuje, že by série mohla pokračovat, ale s jinými postavami). Není jasné, které postavy budeme dál vídat a se kterými se rozloučíme, ale představitelka Nebuly Karen Gillian se nezdá být přesvědčena, že se vrátí:

"Netuším, zda se Nebula vrátí, je možné, že tohle je její finální kapitola. A pokud tomu tak je, potom chci poděkovat Jamesi Gunnovi za to, že mě nechal hrát takhle zajímavou, komplexní a fascinující postavu. Užila jsem si její zkoumání víc než jakoukoliv jinou roli, kterou jsem hrála. Tohle byla pořádná dekáda..."

Zatím není jasné, jaké jsou další plány, takže těžko říct, jak to s Nebulou bude. 


Zdroj: Collider, Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat