Thor 4: První pohled na záporáka, kterého se bojí i bohové. A jak bude ve filmu vypadat Star-Lord?


Tady je, Gorr the God Butcher.

V Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) bude hlavním padouchem Gorr the God  Butcher v podání Christiana Balea. A samozřejmě nevíme, nakolik filmaři upravím příběh téhle postavy, ale v komiksu se jedná o někoho, koho se děsí i bohové, protože si Gorr dal za cíl zlikvidovat všechny božské bytosti a vcelku dobře se mu v tomto ohledu daří. 

Poté, co Gorr zjistil, že bohové existují, ale přesto nepomohli jeho planetě, když čelila živelným katastrofám, rozhodl se, že bohy potrestá. Získal meč Necrosword ukovaný z hlavy Celestiana a kromě jiného zaútočil například na mladého Thora, kterého málem zlikvidoval, ale naštěstí ho zachránila skupina vikinských bojovníků. 

Origin Gorra ve filmu může být odlišný, ale stále půjde o někoho, kdo bude pro bohy představovat velké riziko. Ale zatím jsme neviděli to, jak bude vypadat. Nyní se ale objevily propagační předměty, díky kterým si můžete udělat představu, jaká bude Gorrova vizáž. 

Jak asi víte, tak se ve filmu objeví také Strážci Galaxie a zdá se, že Star-Lord (Chris Pratt) bude mít mírně odlišný vzhled. Ne výrazně, ale je patrné, že minimálně jeho vousy budou patrnější.

Zdroj: Marvel

Zdroj: Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat